Conferència Hàbits saludables i sostenibilitat: l’empremta en el medi ambient


El proper dimarts, 17 de maig de 2016 (a les 10:30 hores) es durà a terme aquesta conferència a càrrec de la Sra. Alba Reguant Closa (Investigadora en nutrició i sostenibilitat alimentària). Si fos del vostre interès, us informem que es realitzarà al Campus de l’Alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramenet) i serà oberta al públic.
Continue reading

Conferència Les xarxes socials: una eina per millorar els hàbits alimentaris i d’activitat física de la població

El proper dimarts, 5 d’abril de 2016 (a les 17:00 hores) es durà a terme aquesta conferència a càrrec de Sr. Àlex Pérez Caballero (Dietista‐Nutricionista especialitzat en Nutrició Esportiva). Si fos del vostre interès, us informem que es realitzarà al Campus de l’Alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramenet) i serà oberta al públic.

Continue reading

Workshop del Dr. Young-Hoo Kwon sobre biomecànica: anàlisi del moviment humà

Els propers dies 23 (de 10 a 13h i de 15 a 17h) i 24 (de 9 a 12h) d’octubre es durà a terme el Seminari de biomecànica: anàlisi del moviment humà, a càrrec del Dr. Young-Hoo Kwon (Texas Woman’s University) a l’INEFC de Barcelona.

El lloc de realització del workshop serà l’Aula d’Informàtica de l’INEFC de Barcelona.

El seminari, organitzat pel GRAFiS, serà totalment gratuït i tindrà com a objectiu principal l’explicació de l’anàlisi del moviment humà des de la perspectiva de la biomecànica.
Continue reading