Un estudi relaciona la dieta mediterrània amb un menor diagnòstic del trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat

Els patrons alimentaris de la dieta mediterrània poden estar relacionats amb un menor diagnòstic del trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH), segons destaca un estudi publicat a la revista Pediatrics i que han dirigit María Izquierdo Pulido, professora de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, i José Ángel Alda, cap de secció al Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Barcelona.

Continue reading

Organización de un curso sobre introducción a OPEN DATA KIT

Ponente: Juan Carlos Muñoz-Mora (Ph.D. in Economics from The European Center for Advanced Research in Economics and Statistics (ECARES) at the Université Libre de Bruxelles (ULB) in 2016, investigador en Universitat Pompeu Fabra)

Día y hora: martes, 4 de abril de 2017, de 10:00 a 14:00

Lugar: Aula de informática del edificio Verdaguer, Campus de la Alimentación de Torribera

Conferència Hàbits saludables i sostenibilitat: l’empremta en el medi ambient


El proper dimarts, 17 de maig de 2016 (a les 10:30 hores) es durà a terme aquesta conferència a càrrec de la Sra. Alba Reguant Closa (Investigadora en nutrició i sostenibilitat alimentària). Si fos del vostre interès, us informem que es realitzarà al Campus de l’Alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramenet) i serà oberta al públic.
Continue reading