Un estudi relaciona la dieta mediterrània amb un menor diagnòstic del trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

Els patrons alimentaris de la dieta mediterrània poden estar relacionats amb un menor diagnòstic del trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH), segons destaca un estudi publicat a la revista Pediatrics i que han dirigit María Izquierdo Pulido, professora de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, i José Ángel Alda, cap de secció al Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Barcelona.

UAD Ultimate Bundle VST Crack

Modbus Poll Crack

L’estudi, que és el primer treball científic que aborda la relació entre la dieta mediterrània i el TDAH en nens i adolescents, suggereix que alguns hàbits alimentaris inadequats podrien tenir un paper en el desenvolupament d’aquest trastorn psiquiàtric. No obstant això, caldrà fer noves recerques per determinar la relació de causalitat entre hàbits alimentaris deficitaris en nutrients i el TDAH, apunten els autors. Els investigadors Alejandra Ríos Hernández i Andreu Farran Codina, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la UB, i Estrella Ferreira García, de la Facultat de Psicologia de la mateixa Universitat, també signen el treball.

The Mediterranean Diet and ADHD in Children and Adolescents.
Ríos-Hernández A, Alda JA, Farran-Codina A, Ferreira-García E, Izquierdo-Pulido M.
Pediatrics. 2017 Feb;139(2)
doi: 10.1542/peds.2016-2027

Os dejamos el enlace completo: http://pediatrics.aappublications.org/content/early/2017/01/26/peds.2016-2027..info

http://edition.cnn.com/2017/02/01/health/mediterranean-diet-kids-study/index.html

http://www.webmd.com/add-adhd/childhood-adhd/news/20170130/could-the-mediterranean-diet-help-prevent-adhd#1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>